Home Belgisch PEET – Aquemini

PEET – Aquemini

by Ann Cnockaert

Na zijn indrukwekkende succes eind 2023 met de hits Isaiah en Motel 8, keert de Brusselse rapper PEET nu terug met een splinternieuwe single Aquemini.

© Peet

PEET heeft zijn stempel gedrukt op de Brusselse rapscene en lanceerde in de afgelopen jaren drie albums als onderdeel van het eigenzinnige hiphopcollectief Le 77. Daarnaast werkte hij samen met artiesten als Blu Samu, Zwangere Guy en Roméo Elvis.

PEET haalt zijn creatieve inspiratie uit persoonlijke anekdotes, stadsindrukken en levenservaringen. Met een gevoelige en authentieke schrijfstijl weet hij op unieke wijze de wereld om hem heen te vertalen, vastleggend wat hij ziet, hoort, beleeft en voelt.

Zijn nieuwe single Aquemini is een boeiende track geïnspireerd door het origineel van de iconische groep Outkast. De rapper nodigt ons uit om ondergedompeld te worden in zijn diepe overpeinzingen en vragen, waarbij hij weer een andere kant van zichzelf laat zien.

PEETs nieuwe album À Demain wordt gelanceerd op 12 april.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More