Home Singles PARKS – Big Frog

PARKS – Big Frog

by Hans Verhoeven

Toen afgelopen december debuutsingle Always/Unknown verscheen zoals Maria in onze grot (een gerief, hoor, zo’n grot) waren wij daar zo enthousiast over dat collocatie dreigde. Maar mensen moeten verder en dus ook die van Parks. Met dit, de tweede single uit hun in mei uit te komen lp. En wat leert Big Frog ons?

©JJPP

Dat ze in de beslotenheid van hun jongenskamers niet enkel naar gitaargeram luisteren. Nu is dit gitaargeram, zeer zeker, maar er zit meer achter dan pure adrenaline. Er zweemt – niet te nadrukkelijk – zowaar progrock in want Big Frog had ook een halve eeuw geleden al uit jongenskamers kunnen klinken. Parks zijn Sparks met gitaren. En meer hebben we niet te kwekken want we zijn voor één keer stil: dit is een single die een autostrade vol mogelijkheden opent, en Parks knipt bij die opening het lintje door. Er staat op te lezen: meest beloftevolle band van hier.

Te ervaren op 2 maart op Racoon Fest, een festival in café De Stam te Beringen.

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More