Home Belgisch PARKS – Always/Unknown

PARKS – Always/Unknown

by Hans Verhoeven

“Dag Sire, we weten ondertussen dat u een documentaire over uwe doorluchtige hoogheid zelve hebt laten maken. Waaruit blijkt dat uw leven bepaald geen pretje is. Maar, Flip, (laat ons maar elkaar tutoyeren, da’s makkelijker) we laten je graag weten dat er nog Belgen zijn. Jonge Belgen, die lawaai maken zoals jonge Belgen dat horen te doen. De toekomst van jou en ons land is bij deze verzekerd.”

Parks: het zijn jonge hondjes en ze maken moddervette rock-‘n-roll met een knipoog naar de héél vroege seventies want dit, hun debuutsingle, had op Back in the USA van MC5 kunnen staan, en die is 53 jaar oud. Oneindig veel ouder dan Parks, dus. Want dit is vlammende gitaarrock, de producer van dienst was niet bepaald Mr Proper en verder is het goed om er eens flink loos op te gaan. In 2024 zal, als we dan nog leven, hun eerste lp verschijnen. Er is nog hoop, Sire.

Zien, horen en beleven: 23/12 in Café Manger, Mortsel, 13/01 in Black Flamingo, Nijlen en 04/02 in Libertad, Leuven.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More