Home Singles OPEN OP ZONDAG – 14 Dagen

OPEN OP ZONDAG – 14 Dagen

by Bart Verlent

Open Op Zondag ontstond na een nachtje discussiëren over muziek tussen Jelle vinck en Tom Tritsmans (Chackie Jam). Niet meteen de volgende dag, maar toch snel erna, besloot het duo om samen muziek te maken, in plaats van erover te lullen aan de toog. Samen maken ze Nederlandstalige discopop met invloeden van Stevie Wonder, Jamiroquai, Michael Jackson en Ertebrekers.

© Open Op Zondag

14 Dagen is de debuutsingle van Open Op Zondag en gaat over de tweestrijd tussen de routine van het alledaagse leven en eindelijk nog eens uitgaan, en de prijs die je daar achteraf voor betaalt. Muzikaal komt het duo heel dicht in de buurt van Trismans’ andere band Chackie Jam. Want ook hier is het al zomerse, zorgeloze disco/synthpop dat de klok slaat. Alleen is de tekst deze keer in het Nederlands.

Deze debuutsingle klinkt enorm aanstekelijk en werkt stevig op de dansbenen. Als je een kater hebt van een avondje stappen, dan vormt deze track waarschijnlijk de perfecte remedie. Zodat je er terug volledig kan invliegen.

INSTAGRAMFACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More