Home Singles ONRUST – Salix (Antibody Label)

ONRUST – Salix (Antibody Label)

by Nel Mertens

‘Onrust’ schreven we in juni. “De wereld is uit balans. Mensen zijn rusteloos. Er is onrust.” En dat is nog steeds de realiteit. Zo ziet Wendy Mulder het al jaren en als ze achter haar muziekaltaar staat, ís deze dame Onrust. Als een tantrische geluidkunstenares wil ze mensen bij mekaar brengen, met haar elektronische bezweringen van ritmische industrial, versmolten met psychedelische drone. Tijdloos en eigentijds, want zowel de liefde als de onrust zullen altijd bestaan.

In haar nieuwe track Salix laat ze bubbelende elektronische weefsels op ons los, met een kille adem van  continue ruis en beats die de hardheid van het leven benadrukken. Doorspekt van een portie vrouwelijkheid, die zich laat horen in de natuurlijk klinkende ritmes. Salix (of wilg) zou koorts verlagend, pijnstillend en bloedverdunnend zijn. Wij voelden vooral het breinverdovende effect van deze opwindende trip van bijna 12 minuten.

Salix is digitaal verschenen bij het Brusselse Antibody Label.

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More