Home Singles OLSAN – Millimeter (Fake Records)

OLSAN – Millimeter (Fake Records)

by Ann Cnockaert

Millimeter is de allereerste single van olsan, een gloednieuwe band met Dieter Meeuws (NTREK, Brihang) en Olivier Van Leynseele (Brihang, The Essence)

De heren van olsan hebben al wat ervaring opgedaan bij ondermeer NTREK en Brihang en dat is zeker te horen in hun werk. Hiphop zit echt in de lift en het maakt niet echt uit of je nu in het West-Vlaams of in het Limburgs rapt, het brengt een zekere charme, een ‘van bij ons’-gevoel teweeg. De scratches en de geluidsfragmenten samen met de uitstekende productie maken van millimeter een track die meteen de aandacht trekt.

Voor de clip ging olsan in zee met regiseur Fabrice Parent. We zien beide muzikanten op pad gaan met een vreemde constructie met een spiegel, waarmee ze de werkelijkheid om zich heen reflecteren en voorbijgangers dwingen om letterlijk in de spiegel te kijken.

olsan is West-Vlaams voor voortdurend of altijd. Ze hebben alvast hun naam goed gekozen want wat ons betreft is olsan een band die nog lang zal meegaan.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More