Home Singles OK PANDA – The Background

OK PANDA – The Background

by Bart Verlent

Het Brusselse Ok Panda vermengt Britpop en alternatieve rock met elektropop van de jaren 80. Het blijkt een goede en catchy combinatie. In december vorig jaar bracht de band hun debuutep uit en daar staan alleen maar ijzersterke songs op met een heel straf eigen geluid. Vandaag kondigt het vijftal een nieuwe ep aan die we volgend jaar in maart mogen verwachten.

© Ok Panda

The Background zal terug te vinden zijn op die nieuwe ep en gaat over het belang van een goede mentale gezondheid en het gevoel verdwaald zijn in het moderne leven. Het nummer gaat over iemand die zich verloren voelt in de drukte van het dagelijks leven en die wanhopig probeert om zijn plek te vinden in een wereld die te snel lijkt te gaan.

Ook al handelt het nummer over een vrij zwaar onderwerp, toch klinkt het opgewekt en zorgeloos. Het heeft een zomerse vibe waarin de zon altijd schijnt. Zelfs de gitaren solo’s hebben iets vrolijks en de synths laten alles nog meer schitteren. Zanger Till De Saeger zingt met veel overtuiging alsof er geen vuiltje aan de lucht is.

Dit is weer een heel knap lied dat alles in huis heeft om een hit te worden: een toffe songstructuur, een meezingrefrein en zalige frisse arrangementen… wat wil een mens nog meer?

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More