Home Singles OK PANDA – Gone Love

OK PANDA – Gone Love

by Bart Verlent

Het Brusselse viertal OK Panda ontstond tijdens de coronaperiode en maakt aanstekelijke indie synthpop. De band bracht ondertussen al drie singles uit en op 2 december verschijnt de debuutep Perspectives. Ter promotie voor de ep speelde OK Panda sessie in de Cosy Jet studio waar ze hun nummers akoestisch brachten.

© OK Panda

Ze waren zo tevreden over de opname van Gone Love dat ze die nu uitbrengen. Het nummer gaat over ontgoocheling in de liefde en over eenzaamheid. Terwijl in de originele versie de synthesizerklanken de overhand nemen, werden deze op de akoestische versie vervangen door akoestische gitaren. Dit resulteert in een warmer geluid en een samenzang die beter tot zijn recht komt.

Er is een groot verschil tussen OK Panda in de studio en de akoestische versie. Terwijl hun studiowerk al bij al toch vrij oppervlakkig klinkt, worden hun nummers in de akoestische versie veel puurder en klinken ze intenser. Wij hopen alvast dat er op de debuutep ook zo’n mooie akoestische pareltjes op staan.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More