Home Singles ODO – What a life (Noncharecords)

ODO – What a life (Noncharecords)

by Kris Verdonck

De appel valt niet ver van de boom, bijvoorbeeld als er een BMW tegen knalt. In het geval van ODO bestaat dit trio uit twee derde nakomelingen van de rotgetalenteerde muzikant Pieter-Jan De Smet (PJDS). En het talent om songs te schrijven en te perfomen hebben ze duidelijk geërfd. In, op, of tijdens de AB, Charlatan, TAZ, Gentse Feesten en elders hebben de drie al ruimschoots bewezen dat ze er live staan met de juiste songs, de juiste looks en de juiste moves.

Wij zagen bij die concerten tientallen gillende meisjes(!) op de eerste rijen, de mama’s achteraan aan het dansen. Met What a life brengt ODO gevoelige poprock met een serieuze nineties feel en het hart op de juiste plek. De kerels hebben nog geen rijbewijs, maar ze weten duivels goed hoe je een nummer in mekaar steekt. Met een tekst over tijd en afstand, en hoe de liefde die niet overwint. Catchy hooks en een knoert van een refrein. ODO, we hebben er het laatste nog niet van gehoord.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More