Home Belgisch NOBAND – Greed (Eigen Beheer).

NOBAND – Greed (Eigen Beheer).

by Jan Van Coppenolle

Multi-instrumentalist Maarten Dheedene en zanger Diederik Tirez vormden het alternative rock-, metalproject Noband na een wedstrijd in 2017. Op hun YouTube-kanaal vinden we een aantal covers en een tribute aan The Young Gods terug.

(c) : NOBAND

Greed is een eigen nummer met opnieuw een video die ze zelf ineen staken met beelden gemaakt tijdens de Gentse Feesten. Niet hun allerbeste video tot nu toe als je het ons vraagt maar laat het ons over het geluid hebben. Dat klinkt best goed, Maarten Dheedene weet hoe hij een song in elkaar kan knallen en neemt daarbij alles van de opname en productie op zich.

Voor wie YouTube kanalen kent zoals die van Frog Leap Studio’s Leo Moracchioli of Pete Cottrell, is dit misschien wel de richting die Noband uit wil. Leuke video’s maken en goed (DIY) gemaakte rock-, metalcovers en eigen nummers. Wie benieuwd is en liefhebber van het genre… subscriben dan maar?

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More