Home Belgisch NOA LEE – Dance (Eigen Beheer).

NOA LEE – Dance (Eigen Beheer).

by Bart Verlent

Vorig jaar liet Noa Lee drie singles op de wereld los. Ook in 2020 gaat het trio rond Nina Kortekaas ons verwennen met nieuwe muziek. Kortekaas maakt samen met Robbe Broeckx op drums en Lennart Heyndels op bas en synths dansbare songs met een originele sound. Alle drie de groepsleden hebben jazz gestudeerd en dat helpt hen in de zoektocht naar een uniek geluid.

(c) : Boy Kortekaas

In Dance etaleert Noa Lee nogmaals dat ze niet gaan voor de platgetreden paden. In ruim vier minuten gebeurt er dan ook enorm veel. Bijzondere breaks, spannende geluiden en de sublieme stem van Nina Kortekaas kleurt die diversiteit in met veel zorg.

Het nummer gaat over iemand die op zoek is naar rust in zichzelf. We kunnen concluderen dat Noa Lee niet meer op zoek moet gaan naar de rust in zichzelf. Want als je zo’n unieke song aflevert dan weet je dat je goed bezig bent. In april komt hun debuut-ep uit die ze op 30 mei in de Brusselse AB komen voorstellen samen met Cargo Mas tijdens het Brussels Jazz Weekend.

Verder kan je Noa Lee aan het werk zien op:
16/02 – BarBroos, Gent
02/03 – Trefpunt, Gent
13/03 – Theater Vooruit, Boechout

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More