Home Singles NIELS HENDRIX – Overmorgen (Fons Records)

NIELS HENDRIX – Overmorgen (Fons Records)

by Bart Verlent

Na drie jaar schrijven heeft Niels Hendrix vandaag eindelijk zijn soloplaat De Belevenissen uit. Hendrix maakt al meer dan 25 jaar muziek, vooral met Fence, maar daarnaast ook met Buffon, The Shovels en Birds That Change Colour. In 2019 kreeg hij ineens zin om in zijn eentje persoonlijke liedjes te maken.

Om de release van zijn solodebuut te vieren, krijgen we vandaag nog een single uit het album.

Niels’ schoonmoeder vond Overmorgen het beste liedje op de plaat. Hij hoopt dat zij weet wat een hit is. Het liedje gaat over het besef dat we blij mogen zijn dat we er nog zo vrolijk bijlopen, maar dat het van het ene moment op het andere allemaal gedaan kan zijn. Het nummer werd voor de pandemie geschreven, maar ondertussen weten we allemaal dat dit een waarheid is als een koe.

Het nummer heeft een rootsy kantje met een zalig slome groove. Niet alleen de tekst heeft een positieve vibe ook het nummer straalt van de positiviteit. Niels laat de zon schijnen met deze aanstekelijke song. En we moeten zijn schoonmoeder gelijk geven: dit zou wel eens een hit kunnen worden.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More