Home Singles NICOLAS BAUWENS – Jaloezie

NICOLAS BAUWENS – Jaloezie

by Ann Cnockaert

Op sociale media staat Nicolas Bauwens vooral bekend om zijn reeks grappige video’s onder de naam Ester Gin Belet waarin hij in het West-Vlaams zingt en op humoristische wijze kritiek levert op de wereld om hem heen, vaak met een vleugje zelfspot.

Nicolas bouwt gestaag aan zijn opkomende carrière als komiek, met optredens in het satirische televisieprogramma De Ideale Wereld. Daarnaast is hij het gezicht van de Sorteren op het werk!-campagne, waarin hij op humoristische wijze de juiste sorteermethodes op de werkplek demonstreert.

Nu heeft Bauwens Jaloezie uitgebracht met een bijbehorende videoclip. Zijn doel is om te laten zien dat hij zich kan meten met andere West-Vlaamse rappers, ondanks mogelijke verschillen in technische rapvaardigheden. Hij verklaart: “Ik kan prima overweg met een hiphopbeat.” Het nummer behandelt het thema jaloezie, maar Nicolas brengt het met een humoristische noot. Sinds zijn optreden op televisie heeft hij herhaaldelijk te maken gehad met jaloerse reacties en dit nummer is zijn speelse reactie daarop.

Geen hoogstaande muziek dus, maar een flinke portie relativeren en een vleugje humor kunnen de dag opvrolijken.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More