Home Singles NDUGU – Idwil (Eigen Beheer)

NDUGU – Idwil (Eigen Beheer)

by Luminous Dash

Niet nodig nog een exta houtblok in de vuurschaal te gooien als je Ndugu in de buurt hebt om je te verwarmen! Op Idwil, de tweede single uit de te verschijnen plaat van Ndugu, is het zalig vertoeven op een zomerse vibe. Haal die zwemshort uit de kast want enige verfrissing kan gewenst zijn na dit zomers infuus.

(c) Ndugu

Ndugu (Swahili voor broeder, familie) is het project van Owen Perry Weston (Paard, Coely)  die met dit project een cocktail van akoestische hiphop, afrobeat en maliblues op je loslaat. Voer voor meerwaardezoekers die het graag funky, groovy en zomers hebben. De releaseshow die voorzien was op 22 mei in de Centrale in thuisstad Gent werd verplaatst naar september.  Het leed om het wachten wordt met Idwil wat verzacht.

Het nummer van deze funky soldiers laat zich gewillig in de oren nestelen en voorbeelden Anderson .Paak en James Jamerson knikken wellicht goedkeurend bij het beluisteren van dit nummer. De toevoeging van wat extra instrumenten kan deze track ongetwijfeld live nog dat tikkeltje extra cachet geven. Het nummer werd voorzien van een leuke clip gemaakt door Oktopus Productions.

Fabris Lemant

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More