Home Singles NAVA CALMA – A Last Hurrah For The Bedlam (Stellar Frequencies)

NAVA CALMA – A Last Hurrah For The Bedlam (Stellar Frequencies)

by Bart Verlent

Nava Calma was eerst een solo project van Hannah Louve Benedum dat de naam Cora Line droeg, maar uiteindelijk is het project uitgegroeid tot een vierkoppige band die zijn unieke sound ook live kan brengen. Hannah Louve Benedum krijgt hiervoor de ondersteuning van Eric Pauly, Maeve Westall en Philipp Nosko. Het gezelschap heeft zich voor de songs laten beïnvloeden door artiesten zoals Holy Fawn, Greet Death, Emma Ruth Rundle en King Woman maar heeft een volledig eigen sound.

© Nava Calma

Op 12 juli verschijnt de debuutplaat The Full Weight Of Everything waar we nu een eerste teaser uit krijgen met de single A Last Hurrah For The Bedlam. Het is een dromerig zweverige song met sprankelende gitaren. De zachte warme stem van Benedum en lome zware drums geven dit nummer een postrockvibe.

Deze track is minder avontuurlijk dan de songs die te vinden zijn op de debuutep The Phosphorus Account: Pt. 1, maar daarom niet minder interessant. Het maakt ons alvast zeer nieuwsgierig welke richting het debuutalbum uit gaat.

Nava Calma gaat op Europese tournee met stadsgenoten Jaguwar, deze tour houdt halt in Sprout in Brugge op 15 april.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More