Home Singles MUSTARD PLUG – Vampire

MUSTARD PLUG – Vampire

by Ann Cnockaert

Nee, geen vleermuizen deze keer, maar wel de nieuwste clip Vampire van de Amerikaanse ska-punkband Mustard Plug.
Na een periode van 9 jaar maken de ska-artiesten uit Grand Rapids (Michigan) hun comeback in september met een gloednieuw album waarop ook de single Vampire prijkt.

©Mustard Plug

Mustard Plug begon in 1991 met het spelen van door punk beïnvloede ska-muziek nog voordat de meeste mensen in de VS er ooit van gehoord hadden.

Op dit moment surft de band mee op een nieuwe golf van wereldwijd enthousiasme voor ska, werkt samen met een nieuwe generatie bands en speelt voor zowel oude als nieuwe fans. Ze hebben inmiddels meer dan 1900 optredens gegeven, 6 albums uitgebracht en 30 jaar gevierd waarin ze de muziek spelen waar ze van houden.

Hoewel we in Europa al verwend zijn met legendarische bands zoals The Specials, The Beat, Bad Manners, Madness en The Selecter, kunnen we alleen maar enthousiast reageren op een nieuwe golf van ska-muziek, inclusief dit nieuwste nummer Vampire

Where Did All My Friends Go? zal op 8 september worden uitgebracht via Bad Time Records.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More