Home Singles MUSHA – Rushing Back

MUSHA – Rushing Back

by Nel Mertens

Producente en singer/songwriter Masha Muracheva heeft haar roots in het hoge noorden van Rusland ingeruild voor het bruisende Amsterdam. Onder haar artiestennaam Musha liet ze al eerder haar debuutep Fragments (2021) met indiepoptracks gefundeerd in elektronische soundscapes onze richting uit komen. Nu laat ze  haar nieuwe single Rushing Back horen.

Vooruit snellen? De Russische jongedame holt momenteel liever even achteruit… Maar enkel in haar gedachten, want het geldt niet voor het geluid dat ze met elke wegrennende voetstap achterlaat.

Met een bitter klinkende schoonheid, zet ze de track a capella in, waarna de elektronica zich elegant rond haar woorden spint. In een fijn gesponnen rag van laagjes en voorzien van duistere details, afgewisseld met lichtpuntjes. De sobere zanglijn zorgt voor een gelatenheid die perfect versmelt met de haakse ritmes en de soundscapes die warm en rijk aanzwellen.

Facebook Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More