Home Belgisch MOTHER GOOSE & JORGE CARDOSO – Milonga

MOTHER GOOSE & JORGE CARDOSO – Milonga

by Felix Sandon

Mother Goose passeerde onlangs voor het eerst op onze radar, toen ze in de Scorpio Sessions op Radio Scorpio twee ambachtelijk gesmede liedjes bracht. Al jaren speelt ze ook composities van anderen op klassieke gitaar, het liefst van al Milonga van de Argentijn Jorge Cardoso. “Laat ik op die goddelijke melodie eens zelf een tekst schrijven”, dacht Mother Goose op een dag. Die attitude kunnen we alleen maar aanmoedigen.

Hoe het originele stuk zonder zang klinkt, ontdek je hier. Mother Goose maakt er helemaal haar eigen mijmering van. Het getokkel sleept je mee naar een verzengende dag in een Zuid-Amerikaanse stad waar de zon maar niet lijkt onder te gaan, de lichtjes hese zang brengt je verder aan het dromen. Milonga duurt misschien wat lang voor wat er te vertellen valt en wanneer je denkt dat het nummer voorbij is, waaiert het nog een halve minuut voort. Maar meteen nadat de laatste noten zijn weggestorven, mis je alweer dit rustpunt te midden van alle ruis in het leven.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More