Home Belgisch MORISSE MONTY ft. FRANKIE FAME  – Arcade Eyes

MORISSE MONTY ft. FRANKIE FAME  – Arcade Eyes

by Ann Cnockaert

Morisse Monty is het muziekproject van Jussi De Nys. Achter de schermen is Jussi actief als engineer en mixer voor onder andere Baloji, Aarde aan Daan, Boogie Belgique en Gaidaa. Frankie Fame bracht vorig jaar zijn debuutalbum Frankie Fame uit. Hij brengt funky spacepop waarop je maar moeilijk kan blijven stilzitten. Samen brengen ze een nieuwe single Arcade Eyes.

Arcade Eyes is de eerste single van Morisse Monty’s debuutalbum, waar we later dit jaar meer van te horen zullen krijgen. Tijdens het schrijven van het nummer werd het al gauw duidelijk dat dit de perfecte kans was om vriend en space captain Frankie Fame uit te nodigen voor een duet.

Arcade Eyes bezingt het onbezonnen nachtleven waar we allemaal al te lang hongerig naar zijn. Het is een zweverige funky song met een ondeugende ondertoon. Samen met visueel artiest Monday Agbonzee Jr. maakten Morisse Monty en Frankie Fame een videoclip. Met een discobal op pad, van het Meiser plein tot hartje Brussel dansen de twee de nacht in.

Warm aanbevolen voor liefhebbers van bands als Soft Hair, Khruangbin en Unknown Mortal Orchestra.

FACEBOOK MORISSE MONTY

FACEBOOK FRANKIE FAME

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More