Home Singles MORISSE MONTY (ft FRANKIE FAME) – Arcade Eyes (Sonic Surfer Records)

MORISSE MONTY (ft FRANKIE FAME) – Arcade Eyes (Sonic Surfer Records)

by Björn Comhaire

Morisse Monty is het muzikale alter ego van geluidsman en mixer Jussi De Nys. Jussi was in het verleden al aan het werk voor bands als Baloji, Aarde aan Daan, Boogie Belgique, Gaidaa maar doet het ook al een (kort) tijdje in z’n eentje. Vorig jaar nog genoot hij van streaming succes met Weird Times en U Keep Turning en nu is er de nieuwe single Arcade Eyes.

Op Arcade Eyes bundelt De Nys de krachten met Frankie Fame – die zichzelf omschrijft als “kosmische charmezanger” – met als resultaat een heerlijk onderkoeld dansnummertje. De sound van de single wordt vooral gemaakt door de wobbly gitaarklank die een heerlijke grondlaag vormt voor de fluisterende zang van Monty en Fame.

Het nummer sprankelt als een discobal die bedekt is met een dun laagje stof. Glitter met een vuil randje dus. Een fijne teaser voor de debuutplaat die er later dit jaar komt.

Bij het nummer hoort een geweldige clip van de hand van Monday Agbonzee Jr. waarin we de heren op nachtelijke uitstap zien doorheen Brussel.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More