Home Singles MOL SULLIVAN – Still Tryin’ 

MOL SULLIVAN – Still Tryin’ 

by Ann Cnockaert

Met de feestdagen in aantocht, komen ook talloze feestjes waar drank rijkelijk vloeit. In een omgeving waar drank rijkelijk vloeit, kan nuchter blijven een behoorlijke uitdaging zijn. De recente single Still Tryin’ van Mol Sullivan biedt steun aan degenen die in deze periode, zij het onvrijwillig, kiezen voor een mocktail of een frisdrankje.

© Brooke Shanesy

Still Tryin’ geeft een voorproefje van het aankomende album Goose en komt tot leven in een meeslepende muziekvideo, waarin thema’s van innerlijke vrede na het vinden van nuchterheid op een filmische manier worden uitgedrukt. De video toont Sullivan in haar dagelijkse leven, bij bijeenkomsten van de Anonieme Alcoholisten en worstelend op de werkvloer. Haar krachtige vertolking versterkt deze diepgaande weergave en biedt herkenning aan iedereen die zelf met nuchterheid heeft geworsteld.

Sullivan deelt haar gedachten over de video: “Het idee achter Still Tryin’ was om een snapshot te geven van mijn leven toen ik het nummer schreef, in het begin van mijn nuchterheid. Het is meer dan zomaar een muziekvideo; het vertelt een verhaal zonder clichés. Het is een kwetsbare weergave van mijn leven toen elk moment er één was en muziek en gemeenschap mijn reddingsboei waren.”

Mol Sullivans Still Tryin’ belooft een betoverende reis door emoties en klanken, een voorproefje van een album dat beladen is met rijke menselijke ervaringen en muzikale diepgang.

Het album Goose zal op 26 januari 2024 uitkomen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More