Home Belgisch MEDS – Addicted (Eigen Beheer)

MEDS – Addicted (Eigen Beheer)

by Björn Comhaire

Ken je dat gevoel? Zo verliefd zijn op iemand dat je het gevoel hebt dat je niet meer helemaal zuiver kan denken. Zo “verslaafd” zijn aan de ander dat je de wereld ziet door een dichte mist. Sommige mensen noemen dat “in de wolken zijn”, maar uiteindelijk is mist ook maar gewoon een wolk die met de voeten op de grond is gebleven.

Maar genoeg meteorologische ongein. Addicted van MEDS (Melanie De Saedeleer voor de familie) gaat dus precies daarover. Over de mist in je hoofd en wat je daar dan mee moet aanvangen als het object van je verlangen je hart gebroken heeft. R&b van het zuiverste soulwater gebouwd op een grondlaag van synths die een open landschap tekenen waarover de stem van MEDS zweeft. Gezongen door de girl next door met een stem met Amerikaanse allure. Een beetje als Blu Samu maar dan helemaal anders. Aanstekelijk, radiovriendelijk en klaar om een hit te worden. Voor ons volstaat dat, ja.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More