Home Singles MARQUIDO ft. Marie K – I Need A Reason

MARQUIDO ft. Marie K – I Need A Reason

by Ann Cnockaert

De Belgische producers en muzikanten Dominique De Vos en Maarten De Meyer vonden elkaar in het Gentse nachtleven en ontdekten een gedeelde passie voor catchy, ‘klassieke’ popnummers, wat hun verbinding versterkte. Samen zijn ze het duo Marquido.

Maarten is onder andere lid van de band Vive la Fête, terwijl Dominique voorheen als journalist werkte voor een Belgisch muziekblad en als zanger/gitarist actief was in de hardrockband Southern Voodoo.

Marquido bracht onlangs I Need A Reason uit, hun derde single van dit jaar in een reeks van maandelijkse releases.

Voor dit nummer werkten ze samen met zangeres Marie K, ook bekend als Marie-Katrien Vanderhaeghen. Hoewel ze in het verleden vooral bekend was als studio-backingzangeres en zangeres bij verschillende coverbands tijdens de zomer, maakt ze hier haar debuut als leadzangeres.

Met I Need A Reason brengt Marquido een echte popsong uit, compleet met jaren ’80 synths en catchy zanglijnen, die een tegengif wil zijn voor alledaags cynisme. Drie minuten pure fun en verlichting, zonder enige vorm van pretentie.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More