Home Belgisch MANZO SOUL FT DYCE – Selena (Eigen Beheer)

MANZO SOUL FT DYCE – Selena (Eigen Beheer)

by Ruben De Vleeschauwer

Selena, de samenwerking tussen de twee getalenteerde Vlaamse YouTube-hits en hiphop-beloften, Dyce en Manzo Soul, is een gemiste kans om meer te zijn. De song begint sterk met een interessante sound in de eerste 10 seconden, om dan volledig om te slaan in de beats van het eerste refrein. De hook klinkt als iets wat je in een Hollywood-productie zou horen. Het is gemakkelijk verteerbaar, blijft lekker hangen en klinkt zelfs internationaal zij het niet bijzonder origineel. De track krijgt vaart wanneer Dyce invalt met zijn zwoele, exotische sound die ons zeker kan bekoren. De overgang naar het laatste refrein voelt ook daar heel fris aan en onverwacht, wat onze aandacht bij elke beluistering weer vastgreep. 

Een pijnpunt van deze productie is jammer genoeg de mastering die de beats akelig vervormt en de song in gedrang brengt. Wat verder een sterke productie is, gaat hier een beetje de mist in en zal bijgevolg waarschijnlijk mogelijke zendtijd mislopen. Een spijtige zaak aangezien twee heren duidelijk overlopen van talent en ambitie. We kijken in ieder geval reikhalzend uit naar wat beide acts in de toekomst voor ons in petto hebben.


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More