Home Singles MALVIN MOSKALEZ – The Shores (PIAS)

MALVIN MOSKALEZ – The Shores (PIAS)

by Bart Verlent

Debuteren op je 49ste, dat is al vrij uniek als je dat dan nog doet met bijzondere straffe songs dan heeft dat wel iets magisch. Dat is het geval bij Nico Goethals die dit jaar een platencontract tekende bij PIAS. Hij brengt, gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn verbluffende stem, muziek uit onder de naam Malvin Moskalez. De artiestennaam is een tribute aan zijn roots, aan twee vrouwen (zijn twee grootmoeders Malvina Tweckhuizen en Tatiana Moskalez) zonder wie hij er niet zou geweest zijn.

© Stephan Vanfleteren

The Shores is de derde single uit het debuutalbum For The Beauty Kept Inside dat later dit jaar zal verschijnen. Oorspronkelijk zou het nummer niet op het album staan, maar toen zijn muze Vanessa De Smet er twee zinnen aan toevoegde veranderde dat plots. Wij zijn Vanessa heel dankbaar dat dit prachtige nummer niet op de plank is blijven liggen. Het is pakkend pareltje waarin de stem van Moskalez ons heel diep raakt samen met het ingetogen gitaarspel en de soundscapes. Meer heeft deze singer-songwriter ook niet nodig om iets wondermoois neer te zetten.

Het is een nummer over verlies en verdriet, emoties die je voelt in deze pure compositie. Zelden word je geconfronteerd met zoveel oprechtheid die je tot in de tippen van je tenen kan voelen en dat doet deze Malvin Moskalez van begin- tot eindnoot met veel overtuiging.

Op donderdag 23 augustus speelt Malvin Moskalez een benefiet concert in het pop-up wijncafe Cyriel in Nevele ten voordele van De Postpartum.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More