Home Singles MAIDA ROSE – Harmony Of Heartache (Eigen Beheer)

MAIDA ROSE – Harmony Of Heartache (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Maida Rose is het muzikale alter ego van het songwriterduo Roos Meijer en Javièr den Leeuw. Samen hebben ze vijf jaar gewerkt aan hun debuutalbum Tales Of Adolescense dat volgend jaar het licht zal zien. Op dit album delen de muzikanten hun verhalen over het opgroeien tijdens hun adolescentie.

© Maida Rose

Anne Lieke Heuinkveld (La Loye) stond in voor de productie van het album, dat helemaal werd opgenomen in de slaapkamer van het duo. Op die manier hadden ze de volledige vrijheid om te experimenteren met verschillende sounds en producties.

Harmony Of Heartache is de eerste single uit het album en is ook al een voltreffer. Het duo presenteert hier dreampop met een grote D. Het nummer ligt in de lijn van Beach House en Cigarettes After Sex. Mooie, pakkende, weidse melodieën met een knappe pakkende stem.

Spijtig dat we nu nog een jaar moeten wachten tot het debuutalbum verschijnt. Hopelijk brengt Maida Rose voordien nog een paar singles uit.

BANDCAMP

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More