Home Belgisch LISALOU – L’Ennui

LISALOU – L’Ennui

by Ann Cnockaert

De Brusselse artieste Lisalou trok ons aandacht met haar nieuwste single L’ennui. In de bijhorende videoclip verkent ze het thema verveling op een heel eigen manier.

Lisalou Eva Gonay overstijgt het label van muzikante. Ze blinkt uit in verschillende disciplines als regisseur van haar videoclips, styliste, ontwerpster van haar kostuums, make-up artist en choreografe. Ze volgde een intensieve driejaarse opleiding in Musical Theater aan de Cours Florent in Parijs, ging een jaar studeren in Londen en verbleef tenslotte nog eens vier jaar in Parijs om een zangcarrière na te streven. Uiteindelijk keerde ze terug naar haar geliefde thuisstad Brussel. Voor haar debuutep T’imagines si… en de daarbij horende drie clips, nam ze zelf de regie en montage in handen. Bovendien verzorgde ze ook de regie van de clip Magical Mess van Machiavel.

Vanaf de eerste klanken van L’ennui worden we meteen gegrepen en meegevoerd naar de wereld van Lisalou. Haar zachte, melodieuze stem straalt elegantie uit terwijl ze subtiel doordachte teksten brengt. Naarmate het nummer vordert, transformeert het refrein, worden de melodieën rijker en groeit de instrumentatie, waardoor er een prachtige evolutie ontstaat.

L’ennui roept een intense en hypnotiserende sfeer op van verstikkende verveling, vermengd met een sterk verlangen om eraan te ontsnappen.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More