Home Singles LISA ILIAS PANGRAZIO – Tot Het Klopt

LISA ILIAS PANGRAZIO – Tot Het Klopt

by Bart Verlent

Lisa Pangrazio schreef eerst Engelstalige liedjes die ze uitwerkte met haar band. Toen haar vader halverwege de opnames van haar debuutplaat overleed (in 2009) liet ze al haar muzikale plannen en ambities schieten. Begin 2022 begon de muzikale microbe terug te kriebelen bij Lisa en ontstonden er terug nieuwe nummers. Deze keer echter heel puur met haar akoestische gitaar, en in het Nederlands.

© Lisa Ilias Pangrazio

Vorig jaar debuteerde ze onder de naam Lisa Ilias Pangrazio met de singles Ilias en Noorderzon waarin ze terugkeert naar de kern. Tot Het Klopt is Lisa’s eerste single van 2024 en gaat over zelfliefde en de zoektocht naar verbinding.

Pangrazio heeft geen toeters en/of bellen nodig om indruk te maken. Haar mooie, heldere stem en haar warm prachtig gitaarwerk is genoeg om ons van onze sokken te blazen. Het nummer is heel eerlijk en raakt dan ook heel diep. In het einde komt er toch nog meer laagjes bij, maar de intensiteit blijft hetzelfde zodat het echt een subliem pareltje is waar hopelijk snel nog meer songs op volgen.

Je kan Lisa Ilias Pangrazio aan het werk zien op:

24/04 – Café De Loge, Gent
02/05 – Woest, Gent

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More