Home Singles LISA ILIAS PANGRAZIO – De Laatste Keer

LISA ILIAS PANGRAZIO – De Laatste Keer

by Bart Verlent

Ons landje telt heel wat singer-songwriters die zichzelf begeleiden op gitaar of piano. Maar het is niet eenvoudig om het publiek te raken met pure arrangementen en niet elke singer-songwriters is daar succesvol in. Voor Lisa Illias Pangrazio zou dat echter geen probleem mogen zijn en het zou niet verwonderen moest ze iedereen inpakte met haar breekbare composities.

© Lisa Ilias Pangrazio

De rode draad doorheen Lisa’s liedjes is “de zoektocht”: het zoeken naar loslaten, het zoeken naar het vrouwelijke en het mannelijke in zichzelf, het zoeken naar een handleiding om te leven en een handleiding om om te gaan met de dood. Over dat laatste onderwerp gaat de single (en tevens titelnummer van haar ep) De Laatste Keer.

Vanaf het begin van het nummer, met de warme klanken van Pangrazio’s akoestische gitaar, zitten we geboeid te luisteren en dan valt haar warme zachte stem in en zijn we volledig mee. Soundscapes en een piano vullen het nummer heel af en toe subtiel aan waardoor een prachtig ingetogen pareltje wordt. Pure schoonheid en breekbaarheid dus die intens raakt.

Je kan Lisa Ilias Pangrazio live aan het werk zien op:

24/04 – Café De Loge, Gent
02/05 – Woest, Gent

Facebook / Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More