Home Singles LANI – Do You Know What It Is (Eigen Beheer)

LANI – Do You Know What It Is (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Lana Pellegrini is één van de zangeressen van Chackie Jam. Ze maakt ook deel uit van de band Walther en ze verzorgde de backings op het album A Boy Named dIRK van Dirk Blanchart. Maar de zangeres heeft ook haar eigen project dat de toepasselijke naam Lani kreeg.

© Alexander Popelier

In dit project laat Pellegrini haar liefde horen voor diepe bassen en boeiende melodieën. Zo wil ze aanstekelijke popsongs brengen in een ietwat vies, glitterjasje. De songs zouden dan ook suikerzoet, fris en tegelijktijdig bot moeten zijn.

Lani laat zich live bijstaan door topmuzikanten als Hannes Cuypers (RHEA) op toetsen/gitaar (die met haar ook deze single schreef), Stijn Konings (The Radar Station) op synth, Trui Amerlinck (Tsar B) op bas, moog en cello en Sam Enthoven (Walther) op drums.

In 2017 bracht Lani haar eerste single Can’t Shake You uit waarop ze redelijk funky pop bracht. Met de nieuwe single Do You Know What It Is kiest ze voor pure electropop. Dit nieuwe geluid is totaal niet vergelijkbaar met haar vorige single. Origineel en vet klinkt het in ieder geval wel.

Lana zing heel sensueel op deze dansbare track en sleurt je zo mee. We zouden er niet van schrikken als Lani met deze song wel eens kan doorbreken, want de zangeres is ook één van de 30 geselecteerden voor De Nieuwe Lichting 2021.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More