Home Singles LAELE – All This Time (live)

LAELE – All This Time (live)

by Bart Verlent

Ella Vermeir wil met haar project Laele haar gevoelens begrijpen, een plaats geven en uiten door middel van muziek. Samen met Mirek Coutigny op toetsen en Helena Faes op cello, brengt ze met een breekbare stem haar nummers in alle eerlijkheid. Door de zachte piano- en cellomelodieën en minimale elektronische lijnen creëert ze een unieke en pure sound.

© Johan Vanparys

Deze maand bracht Laele de debuutep All This Time I’ve Spent Doubting uit. Om dat te vieren nam ze een live video op van de single All This Time die vorige maand het licht zag.

Het nummer is in deze live-versie ontdaan van de elektronische elementen, Vermeir wordt enkel begeleid door de pure klanken van de piano en de cello. Op die manier klinkt het nummer nog intenser dan in de studio versie.

Het valt op dat de prachtige stem van Ella nog meer op de voorgrond treedt en dat er meer plaats wordt vrijgemaakt voor subtiliteit. We waren al zo onder de indruk van de prachtige studio-versie maar deze live-versie is nog pakkender.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More