Home Singles KRISTO – Do I Miss You More

KRISTO – Do I Miss You More

by Bart Verlent

Kristiaan Deruytter wist al te imponeren met zijn band Savoir-Vivre en als gast tijdens optredens van OTO-Machine (de band van zijn vader Frank). Sinds 2022 brengt hij solo liedjes uit onder de naam Kristo. Na zijn funky, soulvolle ep Restore mogen we dit jaar de tweede ep Childhood verwachten die op 22 maart zal verschijnen.

© Kristo

Do I Miss You More is afkomstig van de nieuwe ep en heeft Kristo geschreven met Tom Vanstiphout, die het nummer ook producete.

Deruytter scheef het nummer toen hij eraan twijfelde of zijn vriendin hem even graag zag als hij haar. Hij stelt zich in dit nummer kwetsbaar op en is eerlijk over zijn angst om haar te verliezen. Hij verwerkte alle gedachten die zich in zijn hoofd afspelen tijdens deze lange afstandsrelatie in een heel puur nummer.

Die kwetsbaarheid wordt mooi muzikaal vertaald door de bescheiden productie. Enkel Kristo’s stem en gitaar staan centraal terwijl soundscapes en percussie het nummer subtiel inkleuren. Ondanks de subtiele arrangementen komt het nummer op die manier toch heel krachtig binnen. Als je dat als artiest kan, dan ben je goed bezig.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More