Home Singles KOEN VERBRAEKEN – Samen

KOEN VERBRAEKEN – Samen

by Nel Mertens

Al jaren is Koen Verbraeken bezig met muziek. Eerst in verschillende bands, maar al enige tijd nu als solo-artiest. Deze keer ging hij een bijzonder mooie samenwerking aan met de Nederlandse producer Ferdy van der Singel.

Van der Singel gaat – na het succes van het nummer Zoutelande met Geike Arnaert – dus opnieuw in zee met Vlaams talent. Singer-songwriter Koen Verbraeken en Ferdy werken momenteel namelijk aan een album. Een album waarvan de nummers een honger naar de natuur delen. Water, wind, zee, strand, zon en alles wat daarrond hangt.

De heren laten alvast de drang en honger naar water horen in hun nummer Samen. In een kunstig, klein golvend nummer, met gitaargetokkel en een warme gloed van synths op de achtergrond, kan je er de geborgenheid en rust in terugvinden die water kan bieden. In mooie woorden gegoten, zich eindeloos afvragend waar de bestemming is… “Waar is de bestemming? Waar is de weg?”

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More