Home Singles KOEN DEWULF – Kom Erbij

KOEN DEWULF – Kom Erbij

by Nel Mertens

Hij stond vroeger voor de klas, maar ruilde die al een hele tijd in voor het podium dat beter aanvoelde. Als stand-up comedian en muzikant speelt hij met de Nederlandse taal om gedachtenflitsen, emoties en frustraties om te denken in iets positiefs, iets luchtigs.

Ook in zijn nieuwe single Kom Er Bij horen we een zeer opgewekte Dewulf zingen over vrijheid. Een Nederlandstalig popnummer in alle betekenissen, dat catchy klinkt, met pittige ritmes en vullende achtergrondzang en dat je al gauw loopt mee te zingen.

Die plek waar alles kan en alles mag, waarin hij ons uitnodigt om erbij te komen. Het klinkt misschien als een flauwe grap in tijden van lockdown, maar niets is minder waar.

Met deze nieuwe single wil Koen vooral een hoopvol perspectief bieden en een positieve boodschap lanceren: “We hebben elkaar nu misschien harder dan ooit nodig en ondanks de afstand is er nog altijd plaats in het hart.”

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More