Home Belgisch KLOOT PER W GROUP – Je T’ai Toujours Aimée (Jezus Factory Records)

KLOOT PER W GROUP – Je T’ai Toujours Aimée (Jezus Factory Records)

by Nel Mertens

Is er een moment dat hij niet bezig is met muziek? Wellicht niet. Want ook nu komt Kloot Per W (bijna echt én niet alleen) uit zijn kot met Je T’ai Toujours Aimée.

Deze knappe cover, oorspronkelijk van Polyphonic Size (waarbij Kloot Per W bas speelde), werd in 1982 geproducet en ingezongen door JJ Brunel van The Stranglers. Voor deze versie nam niemand minder dan Pascal Deweze (Sukilove/Broken Glass Heroes/Metal Molly) het producen op zich.

Kloot Per W Group haalde de zachtheid uit het nummer en voegde er doorleefde rauwheid aan toe, wat de track intenser en (opr)echter laat weerklinken binnen zijn woorden.

Het zijn moeilijke tijden en Kloot Per W wordt in oktober 65 jaar. Maar het zou Kloot Per W niet zijn om dit allemaal op eigenwijze creatieve manier te verzachten. Want zijn verjaardag viert hij artistiek, waarbij je op de tentoonstelling The Derriere Project 65 vrouwelijke kontjes zal kunnen gaan bewonderen.

“Mon tout dernier regard se portera sur tes yeux…”

Je T’ai Toujours Aimée is reeds digitaal verkrijgbaar en verschijnt in de herfst ook fysiek bij het label Jezus Factory Records.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More