Home Singles KINGSBLU – Way Down Low

KINGSBLU – Way Down Low

by Bart Verlent

Voor sommige artiesten hebben de verschillende lockdowns toch wel een positief gehad. Dat was zeker het geval voor Raf Verhavert. Tijdens de corona-lockdowns greep hij terug naar zijn Teenage Engineering OP-1 synthesizer en zo kreeg hij terug de smaak te pakken om nieuwe muziek te maken. Ondertussen is Way Down Low al de zevende single die hij loslaat op de mensheid onder de naam Kingsblu.

© Kingsblu

De nieuwe single kwam tot stand als reactie op personen uit Verhaverts omgeving die zichzelf verloren in allerlei complottheorieën. Evengoed kan dit nummer voor iedereen een andere betekenis hebben. Het is een stijlvolle dancetrack met een melancholisch kantje. Een combinatie van Bon Iver en Jamie Woon.

Verhaevert is met Kingsblu steeds op zoek naar een nieuwe insteek en een nieuw weg. Deze dromerige dancetrack ligt hem duidelijk heel goed. Met Way Down Low maakte hij een knappe soundtrack voor de zomer.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More