Home Belgisch KING FU – Crowd Pleaser (Eigen Beheer)

KING FU – Crowd Pleaser (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Begin dit jaar verscheen het tweede album Ghost Police, van het Luikse trio King Fu waarop de band pure, onversneden rock-‘n-roll op zijn best brengt waar we zeker voor te vinden zijn. Op dit sterke album staan elf snedige songs die door merg en been gaan. Ook Crowd Pleaser komt eruit.

Een lekker grommende bas, stevige drums, strakke gitaren en Gregs ingetogen zang zorgen in 1 minuut en 25 seconden voor een hamerslag van een single. De kracht die dit trio neerzet op zo korte tijd is verbluffend. We moeten wat denken aan Nirvana ten tijde van Bleach, even heftig en oprecht.

Crowd Pleaser zal zeker één van de hoogtepunten zijn tijdens de optredens van King Fu met de nodige pogo-taferelen. In dat opzicht is het zeker een crowdpleaser. De band heeft met deze single weer een catchy song afgeleverd die we graag op repeat zetten. Prima soundtrack voor een quarantainefeest!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More