Home Singles KIDS WITH BUNS – Daughter (V2 Records)

KIDS WITH BUNS – Daughter (V2 Records)

by Bart Verlent

In oktober van vorig jaar lieten Marie Van Uytvanck en Amber Piddington met de single Bathroom Floor een veel vollere sound horen dan op hun vorige singles. Blijkbaar was dat een voorpoefje van wat nog komen zou, want met Daughter blijft Kids With Buns diezelfde overtuigende weg inslaan. Deze nieuwe single kondigt ook het album aan van dit duo, dat ergens in de herfst het licht zal zien.

© Kids With Buns

Daughter dient als een verhalend vervolg op hun debuutsingle Bad Grades. Het is een nummer over moeilijke relaties met de voortdurende verwachtingen die je maar niet waar kunt waarmaken van de mensen om je heen, ook al had je het idee dat je alles voor elkaar had.

Ook al is het thema niet echt luchtig, toch heeft deze song wel een vrolijke onbezorgde vibe die het nummer heel aanstekelijk maakt. Als het refrein komt, krijgen we Kids With Buns op zijn ‘catchiest’. Het wordt dan een meezinger van formaat. Iets zegt ons dat deze single wel eens voor vuurwerk zou kunnen zorgen op de zomerfestivals.

Het debuutalbum zou dus ergens in de herfst verschijnen en wordt live voorgesteld op 7 december in de Ancienne Belgique in Brussel.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More