Home Singles KEY CONTROVERSY – Catch A Plane

KEY CONTROVERSY – Catch A Plane

by Ann Cnockaert

De West-Vlaamse rapper Tom Desmet, aka Key Controversy stelt zijn vijfde single Catch A Plane voor. Eerder dit jaar kregen we al vier singles ChainsawFour YearsIsolation en Holding Tears.

Na emotioneel geladen tracks als Four Years en Holding Tears is het nu tijd voor een wat minder zwaar beladen nummer. Catch A Plane gaat over een ervaring die voor velen een formaliteit is, voor Key Controversy was dat niet zo.

In Catch A Plane beschrijft hij zijn eerste vlucht. Enkele maanden terug ging Tom met een bevriende piloot de uitdaging aan zijn luchtdoop te organiseren. De aanloop naar de vlucht en het opstijgen verliepen niet zonder problemen. Stress en spanning liepen hoog op en dienden overwonnen te worden. Dat lukte ook: stress en spanning werd omgezet naar opluchting en een tikkeltje trots. Trots om zijn vliegangst recht in de ogen te kijken en vaarwel te zeggen.

De song beschrijft heel de ervaring vanaf het vertrek naar de luchthaven tot het moment van de landing.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More