Home Singles K@ & THE SEXY MF’S – That’s Entertainment (Wagonmaniac Music)

K@ & THE SEXY MF’S – That’s Entertainment (Wagonmaniac Music)

by Luminous Dash

Nostalgie overvalt de mensen steeds vaker en al zeker in deze tijden blikken we maar wat graag eens terug naar vroeger. Het bracht K@ (Katrien van Tichelen) op het idee één van haar muzikale helden te coveren: Paul Weller & The Jam met het nummer That’s Entertainment. Een klassieker coveren, het is altijd een beetje balanceren op een slappe koord.

(c) Katrien Van Tichelen

K@ verzamelde enkel straffe muzikanten rond zich met al heel wat muzikale kilometers op de teller. Geert Vanbever, Luc Waegeman en Kurt De Waele vormen de begeleidingsgroep: The Sexy MF’s. Swingen als een tiet doen The Sexy MF’s vooralsnog niet op dit nummer, we zien deze track en bijgevolg ook de band beter tot zijn recht komen in bruine kroegen en aanverwante gelegenheden. 

De track komt uit op het Gentse Wagonmaniac label waar ook goed volk als SexMachines, Kookabura en Ponykamp onderdak vinden en werd voorzien van een leuke clip van Jeroen Simoni.

Fabris Lemant

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More