Home Singles JULIUS – Crush My Soul

JULIUS – Crush My Soul

by Bart Verlent

Julius is de nieuwe band rond Pieter Platteau, Emiel Lagillière en Bart Mannens. Het trio zat de afgelopen twee jaar in de studio, nu is de tijd aangebroken om hun nummers aan het publiek voor te stellen. Al experimenterend geeft Julius zowel hun muziekstijl als visuele stijl vorm en dit allemaal via één verhaal. De uitwerking van dat verhaal gebeurt door hun dansbare synthpop, edgy visuals en een energieke live shows.

© Zina Kenens

Crush My Soul is de debuutsingle van het trio en het is een lofdicht aan alle mensen die vastzitten in een toxische relatie. Enerzijds besef je dat de andere persoon je fout behandelt, anderzijds is de liefde voor deze persoon nog zo groot dat je die niet wilt loslaten.

Met dit nummer willen ze de luisteraars ontroeren en laten weten dat elke persoon die zich in een gelijkaardige situatie bevindt er niet alleen voor staat.

Al het studiowerk van de afgelopen twee jaar heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen. Deze debuutsingle klinkt erg professioneel en al even overtuigend. Het trio besloot het pad van de synthpop te bewandelen, een moeilijk genre om op te vallen tussen het enorme aantal andere synthpopbands. Ze leveren wel een straffe catchy song af die zeker aanslaat.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More