Home Singles JESS RIBEIRO – Everything Is Now (Labelman)

JESS RIBEIRO – Everything Is Now (Labelman)

by Bart Verlent

Eind vorig jaar kregen we te horen dat het nieuwe album van de Australische singer-songwriter Jess Ribeiro op het Belgische label Labelman zal verschijnen. Summer Of Love zal vanaf 12 april verkrijgbaar zijn en werd opgenomen met producer Nick Huggins die zelf ook meespeelde op de plaat.

© Jess Ribeiro

Na het titelnummer krijgen we nog een single uit het album met Everything is Now. Het nummer gaat over het oerverlangen naar de magie van de natuur, het terugkomen in het heden na een burn-out, het ontsnappen uit de stad en terugkeren naar jezelf.

In de intro horen we een analoge tapeloop die Jess aanvult met een repetitief tokkelende gitaar. Het monotone ritme loopt als een rode draad doorheen het nummer en krijgt meer vuur door de drums en de percussie terwijl de sax het nummer nog opzwepender maakt. Ribeiro zong als tegengewicht het nummer zweverig in waardoor we een heel unieke combinatie krijgen die erg dansbaar is.

Je kan Jess Ribeiro live aan het werk zien op 3 mei in de Trix in Anwerpen, als voorprogramma voor Widowspeak.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More