Home Singles JAAN HANTSON FEAT. ANTONIA DWYER – Devil In Your Eyes

JAAN HANTSON FEAT. ANTONIA DWYER – Devil In Your Eyes

by Bart Verlent

Singer-songwriter en producer Jaan Hantson komt uit Gent maar woont al een tijdje in Londen waar hij Creative Music Production studeert. Geïnspireerd door zijn studies verschijnen sinds 2020 regelmatig heel straffe composities van dit Gentse talent.

© Jaan Hantson & Antonia Dwyer

Op Hantsons nieuwe single Devil In Your Eyes werkt hij samen met de Engelse singer-songwriter Antonia Dwyer die een grote liefde heeft voor r&b, jazz, soul en hiphop.

Jaan schreef het nummer, speelde het in en nam het op waarna Antonia een aantal toevoegingen en aanpassingen deed. De twee vullen elkaar mooi aan: Jaans stem klinkt vrij ingetogen terwijl Dwyer een heel warme soulstem heeft.

Het nummer is gebouwd op klassieke hiphop beats en sobere soundscapes, het zijn echter de stemmen die het nummer verheffen. Zoals wel vaker is het resultaat van de samenwerking tussen Jaan en Antonia meer dan de som van de delen. Straf!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More