Home Singles J.E. SUNDE – I Don’t Care to Dance (feat. Monica Martin & Dory Bavarsky)

J.E. SUNDE – I Don’t Care to Dance (feat. Monica Martin & Dory Bavarsky)

by Ann Cnockaert

Voordat hij aan een nieuwe tournee in Frankrijk en Nederland begint, brengt J.E. Sunde een heruitvoering van zijn wondermooie single I Don’t Care to Dance.

Voor deze versie deed J.E. Sunde beroep op Monica Martin en Dory Bavarsky. Sunde ontmoette Monica jaren geleden in Wisconsin, in de VS. In die tijd zat Monica in de band Phox die hij erg bewonderde. Ze speelden samen enkele shows. Toen Sunde overwoog om een andere zangeres de zang in dit nummer te laten doen, dacht hij meteen aan Monica.

J.E. ontmoette Dory Bavarsky in Los Angeles. Hij hoorde een deuntje van hem op een playlist op een feestje en was meteen weggeblazen. Bavarsky is een productief componist en een ongelooflijke pianist en synthesizer speler. Zijn creatieve bron lijkt bodemloos en daarnaast heeft hij een compositorische gevoeligheid.

De combinatie van Monica’s stem en Dory’s arrangement is filmisch en donker. Deze prachtige versie van I Don’t Care to Dance bezorgt ons na meer dan tien luisterbeurten nog steeds kippenvel.

Luister en geniet!

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More