Home Belgisch IVY FALLS- Thunder (N.E.W.S.).

IVY FALLS- Thunder (N.E.W.S.).

by Didier Becu

Ivy Falls is een artieste die al een tijdje in de kijker loopt. Toen we haar vorig jaar op Boomtown zagen hadden we het over Twin Peaks-achtige pop, al was het maar om duidelijk te stellen dat de band rond Fien Deman iets anders, bijna onaards doet.

Wie kwaliteit levert, mag ook op grootse dingen hopen en dat lijkt voor de Gentse zangeres te gebeuren met haar tweede ep The Light die in november via N.E.W.S. uitkomt. Een plaat die mee geproducet werd door Daan Schepers die acts als Warhola en Eefje De Visser van een specifiek geluid voorzag. En dat hoor je onmiddellijk op Thunder, de eerste track die we van het nieuwe plaatje te horen krijgen.

Pop, maar langs de ene kant door zijn tegendraadsheid geen pop, of simpelweg hoe perfecte pop zou moeten zijn. Duister en tegelijkertijd hoopvol. Dreigend, en zelfs bij momenten bezwerend grimmig. Een meer dan geslaagde tour de force vinden we!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More