Home Singles ISOLDE LASOEN – Bed & Breakfast (Mayway Records)

ISOLDE LASOEN – Bed & Breakfast (Mayway Records)

by Bart Verlent

Op 8 maart 2023 verschijnt het album Oh Dear van Isolde Lasoen waarin de songschrijfster, drumster en zangeres een hele nieuwe muzikale weg inslaat. Daarom brengt ze nu ook muziek uit onder haar volledige naam en niet meer als Isolde of Isolde et Les Bens. Uit het album kregen we al de elektropopsingle Ghosting en het 70’s pop getinte Douce Mélancolie. Nu is er nog een derde teaser en die gaat weer een volledige andere richting uit.

© Isolde Lasoen

Bed & Breakfast is een instrumentale track die enorm ruikt naar Turks Fruit van Toots Thielemans met een flinke scheut Henry Mancini. We worden terug gekatapulteerd naar de seventies toen het nog normaal was om met een flinke dosis strijkers te werken. Ook doet het nummer ons denken aan de filmmuziek uit diezelfde periode.

Het is echt wel smullen van deze nieuwe track, ze is absoluut niet vernieuwend maar wel heel straffe retro. Na het beluisteren van al die nieuwe singles van Isolde Lasoen vragen we ons af hoe die nieuwe plaat gaat klinken, want die kan nu echt wel alle kanten op gaan.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More