Home Singles ISBELLS – Celebration (V2 Records)

ISBELLS – Celebration (V2 Records)

by Bart Verlent

Vorig jaar bracht Isbells het album Basegemiti uit waarop te horen is dat frontman Gaëtan Vandewoude zich beter in zijn vel voelt en die feelgood vibe verwerkte in zijn nieuwe composities. In diezelfde lijn ligt ook het nummer Celebration dat in 2013 verschillende keren op de radio te horen was maar nooit officieel verscheen. Daar komt nu verandering in want ter gelegenheid van Record Store Day is het nummer vanaf 20 april te verkrijgen op vinyl single en digitaal, met op de b-kant het nieuwe nummer The More The Merrier.

© Isbells

Met Celebration wil Vandewoude het gevoel van vreugde en verbondenheid vertolken en het belang benadrukken van te genieten van elk moment. Het is dan ook een pure feelgood song, alleen al de vrolijke blazerspartijen in de intro maken je dag goed. Gaëtan zingt met zoveel positiviteit en aanstekelijkheid dat er spontaan een lach op ons gezicht komt.

Het is een schande dat Isbells dit nummer zo lang in de kast liet liggen. Het is een ode aan het leven waar iedereen goed gezind mee zou wakker worden.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More