Home Singles ISAAC ROUX – Colours (Mayway Records)

ISAAC ROUX – Colours (Mayway Records)

by Bart Verlent

Louis de Roo alias Isaac Roux was naast Mayorga en Jack Vamp & The Castle Of Creep één van de drie winnaars van De Nieuwe Lichting 2023 van Studio Brussel. Met zijn indiefolkpareltje White Rose pakte hij iedereen volledig in, dus zitten de fans al een tijdje te wachten op een nieuwe single. Voor zijn debuutplaat moeten we nog wachten tot volgend jaar maar we krijgen al een smaakmaker met Colours.

© Isaac Roux

Het nummer is opgenomen met producer Bert Vliegen (Sons, DIRK., Bluai…) en mixer Tobie Speleman (The Haunted Youth, Calicos,…) en klinkt helderder, frisser en gelaagder dan de voorgaande single. Als Ben Howard met The War On Drugs een nummer zou opnemen, zou het kunnen klinken zoals deze Colours. Wat een sound, wat een stem en wat een topnummer!

Met White Rose mag Isaac Roux heel wat mensen ingepakt hebben maar met deze Colours gaat hij nog een stap verder. De intro is zo breekbaar en intens en als daarna alle andere instrumenten invallen zijn we echt van onze sokken geblazen. Het is zo’n song die heel mooi open bloeit en waar je onmiddellijk verslaafd aan geraakt.

Isaac Roux kan je aan het werk zien op:
27/07 – M-idzomer, Leuven
29/07 – Kunstenfestival Watou
04/08 – Festival Dranouter
05/08 – Zeverrock, Zevergem
11/08 – Rijvers Festival, Lievegem
13/08 – Herbakkersfestival, Eeklo
25/08 – Farm Festival, Herentals
02/09 – Floatline, Oudsbergen
25/10 – Ancienne Belgique, Brussel

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More