Home Singles ISAAC ROUX – Bloodbuzz Ohio (The National cover) (Mayway Records)

ISAAC ROUX – Bloodbuzz Ohio (The National cover) (Mayway Records)

by Bart Verlent

Zo’n zes jaar geleden begon het allemaal voor Louis De Roo toen hij een prachtige versie van Dew On The Vine van Bear’s Den bracht tijdens The Voice van Vlaanderen waarmee hij iedereen wegblies met zijn indrukwekkende stem. Later won hij de publieksprijs onder de naam Isaac Roux bij Humo’s Rock Rally en dit jaar werd hij gekroond tot één van de winnaars van De Nieuwe Lichting met zijn prachtige song White Rose.

© Isaac Roux

Studio Brussel vroeg aan de winnaars van De Nieuwe Lichting of ze een cover wilden spelen tijdens hun bootcamp in de DAFT Studios. Louis en zijn band maakten voor deze gelegenheid een prachtige breekbare versie van Bloodbuzz Ohio van The National. Isaac Roux zet het nummer volledig naar zijn hand met als resultaat een meer folky versie met de prachtige stem van Louis en een bezwerende saxofoonsolo op het einde.

Isaac Roux heeft alles in zich om het te maken. De Roo kan elke song van een andere artiest laten klinken alsof hij het zelf geschreven heeft en ook zelf maakt hij sublieme composities. Wat wil een mens nog meer.

Je kan Isaac Roux aan het werk zien op:

01/05 – Muziekcentrum, Dranouter
15/05 – 4AD, Diksmuide (als support van Portland)
15/05 – N9, Eeklo (als support van Portland)
19/05 – Viernulvier, Gent (als support van The Haunted Youth)
25/05 – Stoemp, Brussel
25/10 – Ancienne Belgique, Brussel

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More