Home Singles IRRI & HUGO met POWAHED – Gene Weg Nevest

IRRI & HUGO met POWAHED – Gene Weg Nevest

by Nel Mertens

“Ik voelde mezelf al oud worden. Gisteren.” Ze zijn niet de enigen die tegenwoordig af en toe eens het gevoel hebben gewoon thuis ouder te zitten worden, zonder echt te leven. De Waaslandse hiphoppers iRRi & Hugo veroverden sinds 2007 menig Waaslandse podia met nummers als Check en Los, die je terug vindt op de drie albums die ze uitbrachten.

Na Toekomst (2009), Fantasie/Realiteit (2010) en Tijdreiziger (2011) bleef het even stil. Maar het duo is toe aan hun comeback, want ze laten weten dat hun vierde album op komst is. En dat doen ze met hun nieuwe single Gene Weg Nevest.

Met een zwart-wit-videoclip die je op die weg niet links kan laten liggen, klinkt Gene Weg Nevest overtuigend zelfzeker. En terecht. Hiphopper en sound engineer Seppe De Klerck (iRRi) en schrijver, hiphopper en creatief therapeut Tom De Rocker (Hugo) kregen voor de track versterking van Wouter Hiel (Powahed) en dat leverde knap gerap op, voorzien van vette beats. Geen blad voor de mond en raak!

Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More